zondag 30 december 2012

Wat is het?

Geschreven op 6 september 2012:

"Wat is het?" wordt ons deze dagen gedurig gevraagd..
"Wordt het een jongen of een meisje?"
HAH! Dat is nog een geheimpje, iets voor ons tweetjes.
Sinds dinsdag 4 september 2012 weten we immers het geslacht van ons eerste kindje!
En elke dag kijken we elkaar glunderend in de ogen, omdat we het niet kunnen geloven dat we het wéten, en omdat het een ....... is - het aantal puntjes is willekeurig bepaald! ;) ! We zijn er allebei heel erg blij mee, maar we waren er evenblij mee geweest had het het andere geweest..
Maar nu we het weten, is het zoveel leuker omdat we ons kunnen voorstellen hoe dat kleine persoontje kan worden! Hoe hij/zij zal opgroeien, hoe de geboortekaartjes er kunnen uitzien, in welke kleuren de kinderkamer zal geverfd worden, welke kleertjes we kunnen kopen ... We zien hem/haar al lopen! Het gaat super zijn!!
De 20-weken-echo heeft alleen maar positief nieuws gegeven: alles is mooi afgewerkt (lipje dicht, rugje dicht, buikje dicht), de hersentjes zien er goed uit, de hartkamertjes werken correct, het maagje, de longen, .. alles ziet er prima uit!!! 
Wij over-gelukkig natuurlijk!!!
En hij/zij zat opnieuw met de hik, was constant tuimelingen aan het maken; het was fantastisch om te zien!! En de gyneacologe was verrast dat we ons kleintje al zo snel hadden kunnen voelen (gezien 13 augustus de eerste keer was, waren we toen 17 weken ver!) :D
En op 28 september volgt hoogstwaarschijnlijk de 3D-echo!
Een assistent-dokter-gyne wil zich daarin oefenen, en dus zoekt hij zwangere kandidates.. Op dat moment zal ik 24 weken ver zijn!
Benieuwd wat dat gaat worden!
Onze kleine kapoen laat ons trouwens al voelen wat het zal zijn om weinig slaap te kunnen hebben: tegenwoordig zijn we beiden van ongeveer half 2 tot 4u wakker.. We staan tegenwoordig zelfs op om een warme chocomelk te drinken :P
Altijd gezellig :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten